ISMÉTELT TÁJÉKOZTATÁS ! PADME TISZAROFF ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ 2023-24. II. FÉLÉVRE

Tisztelt Hallgatók, Érintettek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 2023-2024 tanévre ismét elérhető a PADME Tiszaroff Ösztöndíjpályázat a felsőoktatásban és PhD-s tanrendben tanulóknak, valamint a középiskolában mindazoknak, akik a felsőoktatásra történő jelentkezés tanévében (érettségi/technikus minősítő megszerzésének tanévében) ill. ezt megelőző tanévben – pl. gimnáziumban a 11-12., valamint 11-12 / 12-13. évfolyamon – még középiskolában tanulnak.

Pályázhatnak a település fejlődése szempontjából fontos – de még felsőfokú képzettséggel nem rendelkező / már tanul, de nem pályázott még / aktív munkavállalók is. Javasolt csatolni a munkahely támogató levelét is.

A PADME Tiszaroff Ösztöndíjpályázat minden félévben újra kiírásra kerül, a jelen kiírás a 2023-2024 tanév II. félévére szól.

A pályázattal kapcsolatos anyagok a Merkating Nonprofit Kft. https://merkating.hu/…/tiszaroffi-osztondij-palyazat…/ weboldalán megtalálhatók.

https://merkating.hu/category/tiszaroffi-osztondij-palyazat-hirei/

Annak érdekében, hogy minden fontos lehetőségről értesüljenek, like-olják és kövessék a Facebook-oldalt.

FONTOS ! BEADÁS DÁTUMA: 2024.03.04. (HÉTFŐ)

Kérjük, aki már csak a hét folyamán adja fel pályázatát a szokásos emailre jelezze, hogy pályázott és mikor adta fel a postára.

Sajnos több esetben az utolsó napok postai feladása esetén időbeli csúszások vannak az átvételben.