Civil Háló Támogatási Program 2017

 

A Merkating Nonprofit Kft közfoglalkoztatotti oktatási programokat indít

2018. január első napjaiban a szolnoki székhelyű – Neumann János Egyetem 100 %-os tulajdonában lévő – Merkating Nonprofit Kft. 9.273.250 – Ft támogatást nyert el a közfoglalkoztatottak pénzügyi kultúra fejlesztő oktatási programjainak megvalósítására kiírt jegybanki pályázaton.

Az MNB támogatásával így idén négy megyében – többek között Jász-Nagykun–Szolnok megyében – előadásokkal, gyakorlatorientált, interaktív együttműködésen alapuló oktatási napokat szervezve a partnercégeknél ismertetik meg az érintett fogyasztókat a pénzügyi, hitelfelvételi problémáik tudatos megoldásával.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Igazgatóságának döntése nyomán 2018-ra a Merkating Nonprofit Kft. nyert támogatást a jegybank „Civil Háló Támogatási Program 2017” keretében meghirdetett, „Pénzügyi kultúra fejlesztő oktatási program a közfoglalkoztatottak számára” elnevezésű pályázatán.

A megvalósuló pályázat a közfoglalkoztatottak számára széleskörű segítséget jelent, hozzájárulva az eddiginél tudatosabb pénzügyi fogyasztói magatartás kialakulásához és megerősítéséhez.

Az MNB támogatásának köszönhetően a Merkating Nonprofit Kft. Jász-Nagykun-Szolnok megye 11 településén (Kengyeltől Mezőtúron át Tiszatenyőig) hirdet meg képzési lehetőségeket két lépcsőben, először a közfoglalkoztatottak jövendő oktatási mentorainak, majd (az ő segítségükkel is) maguknak az érintett fogyasztóknak.

Kapcsolatfelvétel:          Dr. Szakács Attila ügyvezető , projekt menedzser, 30 / 483-3030

Email: fogyasztovedelem.merkating@gmail.com

Web: www.merkating.hu

A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja segít a megfelelő pénzügyi termékek és szolgáltatások kiválasztásában, a rövid és hosszú távú tervezésben, valamint a panaszos ügyekben.

 

    Ügyfélszolgálat: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
Levélcím:             1534 Budapest BKKP Pf.: 777.
Tel:                        +36-80 203-776
E-mail:                  ugyfelszolgalat@mnb.hu
Web:                     www.mnb.hu/penzugyinavigator