Magyar Nemzeti Bank – Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ civil háló

A Merkating 2014 augusztusában adta be pályázatát a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ által kiírt Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Civil Háló támogatási program 2014 keretében a „Tudatos pénzügyi fogyasztói magatartás elősegítése és a fogyasztók tájékozottságának javítása érdekében pénzügyi fogyasztóvédelmi oktatások és tájékoztatók szervezésére, lebonyolítására” kategóriában, mert a Szolnoki Főiskolával együttműködve előadásokat és workshopokat tud kivitelezni. Ebben a kategóriában sikerült támogatást nyernünk.

A projektünk címe: Civil háló létrehozás a Merkating Nonprofit kft. és az Észak-Alföldi régió pénzügyi fogyasztói tudatosság elősegítésre.

A Mekating Nonprofit Kft, mint közhasznú intézmény kiemelten fontosnak tartja a hátrányos helyzetűek pénzügyi tudatosságának továbbfejlesztését. Ezért a lakosság és az Észak Alföldi Régió lakóinak 8 db ingyenes pénzügyi és biztosítási fogyasztóvédelemmel kapcsolatos előadást, workshopot, rendezvényt szervez. Fő célkitűzés a pénzügyekben kevésbé jártas közönség ismereteinek bővítése. A pénzügyi fogyasztók a rendezvényeken kérdéseket tehetnek fel a pénzüggyel, fogyasztóvédelemmel kapcsolatban. A rendezvényen résztvevők, elérhetőségeik megadásával lehetőséget teremtenek egy hosszú távú együttműködésre a civil lakosok és a pénzügyi fogyasztóvédelem szereplői között.

Kapcsolódó dokumentumok: