A tét Te vagy …

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH), a Szerencsejáték Zrt. (SZRT), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kibertérből érkező támadások elleni hatékony védekezés és a játékosok védelme érdekében egy közös figyelemfelhívó, információbiztonsági tudatosságnövelő kampányt indított, melyhez az LVC Diamond Kft. (LVC) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) is csatlakozott.

„A tét Te vagy!” kezdeményezés célja, hogy bemutassa a sportesemények vonatkozásában felmerülő csalástípusokat, trendeket, az online sportfogadásokhoz kapcsolódó információbiztonsági kockázatokat, emellett külön figyelmet fordítva a megelőzésre és a védekezésre a kibertérben.

A kampány további célja, hogy hasznos ötletekkel segítse a kibertérből érkező támadások elleni védekezést, illetve, hogy felhívja a játékosok és a felhasználók figyelmét az illegális szerencsejáték oldalak veszélyeire, a játékosok személyes és banki adatainak védelmére, valamint a kiskorúakat és sérülékeny csoportokat védő szigorú magyar előírások betartására is.

https://www.atettevagy.hu/