Kötelező lesz azonnal utalni a magyar bankokban – Mennyiért?

Pár hét múlva már tesztelik azt a rendszert, amellyel azonnal megtörténik a 10 millió forint alatti lakossági átutalás – tudta meg a Napi.hu szerkesztőségi blogja, a Buksza. Júliusban pedig várhatóan élesben is elindul. Hogy ezért mennyit kérnek majd a bankok, az még kérdés, mindenesetre a jegybanknak van egy “határozott” kérése.

Tovább…

Tiszaroffi ösztöndíj pályázat

Örömmel értesítjük Önöket a Következőkről!

A 2018-2019 tanévre elkészült az új 2018/2019 I. félévre szóló Tiszaroffi ösztöndíj pályázat mind a felsőoktatásban mind a középiskolás képzésben (utolsó és utolsó előtt évfolyamosok részére) részt vevők részére.

A középiskolásoktól a Doktori képzésben résztvevőkig mindenki számára nyitott a program. Mindkét pályázati formát és feltételeket küldjük Önöknek és kérem osszák meg. Ezáltal is minél több érdeklődőhöz elkerülhessen ez az információ!!!!! Ezen anyagok a www.merkating.hu weboldalunkon es a merkating facebook oldalán is megtalálhatóak.Kérem siessenek az anyagok ill. a jelentkezések leadásával. Elvileg mindenkinek meg kell lennie mindennek. Kérek mindenki töltse ki és küldje be egyben a GDPR adatvédelmi tájékoztatót is aláírva a jelentkezéssel egyidőben.

A jelentkezés beadásának határideje 2018.11.30-a. Ezután beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.

Üdvözlettel

Dr. Szakács Attila
Merkating Nonprofit Kft
ügyvezető
E-mail:fogyasztovedel.merkating@gmail.com