2021-2022-es tanév I. félév – Tiszaroff pályázati dokumentumok – FIGYELEM FELHÍVÁS a beküldés módjára vonatkozóan

T. Érdeklődők és Hallgatók!
A PADME Tiszaroff ösztöndíj pályázat felhívásában egy nagyon fontos kitétel van, ezt mindenképpen vegyék figyelembe:
CSAK AKKOR ÉRVÉNYES A PÁLYÁZAT HA MINDEN KÉRT DOKUMENTUMOT TARTALMAZ, VALAMINT POSTAI ÚTON, HATÁRIDŐRE BEÉRKEZETT A MERKATING NKFT CÍMÉRE.
KÖSZÖNJÜK AZ EMAILES TÁJÉKOZTATÁST, DE CSAK AZ ILYEN FORMÁBAN MEGKÜLDÖTT ANYAG NEM BÍRÁLHATÓ EL !
Örömmel értesítjük Önöket a Következőkről!
2021-2022 tanév I. félévére pályázható a Tiszaroffi ösztöndíj pályázat felsőoktatásban, PhD-tanrendben tanulóknak ill. középiskolában 11-12. osztályban tanulók részére.
A 2021/2022 tanévre elkészült az új 2021/2022 I. félévre szóló Tiszaroffi ösztöndíj pályázat mind a felsőoktatásban mind a középiskolás képzésben (utolsó és utolsó előtt évfolyamosok részére) részt vevők részére.
A középiskolásoktól a Doktori képzésben résztvevőkig mindenki számára nyitott a program. Mindkét pályázati formát és feltételeket küldjük Önöknek és kérem, osszák meg. Ezáltal is minél több érdeklődőhöz kerülhessen ez az információ!!!!!
Ezen anyagok a www.merkating.hu weboldalunkon és a Merkating N Kft. Facebook oldalán is megtalálhatóak. Kérem, állítsák be a Facebook oldalunk követését és like-olják is.
Siessenek az anyagok, ill. a jelentkezések postán történő feladásával vagy a Szolnok Tiszaligeti sétány 14. Debreceni Egyetem Szolnok Campus portálján történő anyag leadásával. Elvileg mindenkinek meg kell lennie mindennek. Mindenki töltse ki és küldje be egyben a GDPR adatvédelmi tájékoztatót is aláírva a jelentkezéssel egy időben.
Mindenki a rá vonatkozó pályázati űrlapot és mindenkire egyformán vonatkozó GDPR adatvédelmi tájékoztatót töltse ki és küldje be.
Figyelem ! A középfokú/felsőoktatás űrlapon az 1. és 2. pontban kiegészítés történt, az ÚJ változattal adják be a pályázatot.
A kísérő levélben, amiben leírhatnak minden egyéb Önök mellett szóló érveket, mint pl.: miért szükséges Önöknek ez az ösztöndíj, ill. miért Önöket támogassa az alapítvány. A kisérő levélbe be kell írni a pályázó nevét és azt, hogy középiskolás vagy felsőoktatás valamint hányadik év és hányadik félévben tanul.
A jelentkezés beadásának határideje 2021.10.19-e.
Ezután beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.
Üdvözlettel
Merkating Nonprofit Kft
E-mail:fogyasztovedel.merkating@gmail.com
Pályázatio dokumentumok a https://merkating.hu/…/tiszaroffi-osztondij-palyazat-hirei/ keresztül tölthetők le.