Amikor egy támogatás jó helyre kerül …..

A Magyar Nemzeti Bank Tiszaroff Ösztöndíj pályázata több éve segíti Jász-Nagykun-Szolnok Megye hat, leghátrányosabb településén élő, tehetséges, kiemelkedő tanulmányi eredményeket elérő fiataljait a közép és felsőfokú tanulmányok költségeinek mérséklésében oktatási félévenként.

Külön öröm a Merkating Nonprofit Kft., mint pályázatot koordináló szervezet részére, ha olyan sikerekről számolnak be a diákok, hallgatók, amit a tanulmányaik során értek el.

Négyesi Péter olyan törekvő fiatal tanár, aki a diploma megszerzése után sikeres pályázattal a doktorandusz képzésben folytatja ismeretei bővítését.

A mellékelt sorokkal tájékoztatott arról, hogy lehetősége volt egy online konferencián részt venni, ahol prezentációját kitüntető díjjal ismerték el.

„2020. október 23-án részt vettem a dél-koreai ICAS FALL 2020 “Challenge into New Normal” nemzetközi online konferencián, ahol a kutatási témámat és prezentációmat a “The Next Generation Researcher Award” kitüntető díjjal ismerték el.

Ezt a díjat a konferencia egészének legkiemelkedőbb előadásáért ítélik oda, hogy ösztönözzék és támogassák az akadémiai pályára lépő fiatal kutatókat.

Ezúton szeretném megköszönni a Magyar Nemzeti Bank PADME Alapítványának és Dr. Szakács Attilának, hogy a Tiszaroffi Ösztöndíj pályázat révén részt vehettem ezen a rangos konferencián és elérhettem ezt a számomra hatalmas elismerést.”

Négyesi Péter
informatika-matematika szakos tanár, matematikus, web-programozó

https://negyesipeter.hu

https://negyesipeter.hu/moodle

https://mathnek.hu/blog

Gratulálunk Négyesi Péternek ehhez a nem mindennapi eredményhez !

Reméljük ez inspirációt ad a többi pályázónak is, hogy érdemes jól tanulni, leendő szakmájukhoz kapcsolódó egyéb területeken kipróbálni magukat.

Várjuk más pályázók hasonló anyagait a tanulmányok során elért sikereikről.

Dr. Szakács Attila

Merkating Nonprofit Kft.