2019-2020-as tanév II. félév

T. Hallgatók!

 

Örömmel értesítjük Önöket a következőkről!

 

2019-2020-as tanév II. félévére pályázható a „Tiszaroffi ösztöndíj pályázat” a felsőoktatásban, a PhD tanrendben tanulóknak, ill. középiskolában a 11-12. osztályban tanulók részére

A 2019/2020 tanévre elkészült az új 2019/2020 II. félévre szóló Tiszaroffi ösztöndíj pályázati kiírás, mind a felsőoktatásban mind a középiskolás képzésben (utolsó és utolsó előtt évfolyamosok részére) részt vevők részére.

A középiskolásoktól a Doktori képzésben résztvevőkig mindenki számára nyitott a program. Mindkét pályázati formát és feltételeket küldjük Önöknek és kérem, osszák meg. Ezáltal is minél több érdeklődőhöz elkerüljön ez az információ!!!!!

Ezen anyagok a www.merkating.hu weboldalunkon és a Marketing NKft. Facebook oldalán is megtalálhatóak. Pályázati elbíráláshoz mindenkinek meg kell minden anyagának lenni.

Kérem mindenki a rávonatkozó pályázati úrlapot és mindenkire egyformán vonatkozó GDPR adatvédelmi tájékoztatót töltse ki és küldje be.

A kisérő levélben, amiben leírhatnak minden egyéb Önök mellett szóló érveket, mint pl. miért szükséges Önöknek ez az ösztöndíj, ill. miért Önöket támogassa az alapítvány. A tárgy részébe a kisérő levélbe be kell írni a pályázó nevét és azt, hogy középiskolás vagy felsőoktatás, valamint hányadik félévben tanul.

Kérem siessenek az anyagok ill. a jelentkezések leadásával. 

A jelentkezés beadásának határideje 2020.02.17-e.

Ezután beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.   

 

Üdvözlettel

 

Merkating Nonprofit Kft.

E-mail:fogyasztovedel.merkating@gmail.com

19-20 II Adatvédelmi táj GDPR –

Merkating 19-20 II Pályázati kiírás_felsőoktatás

19-20 II Pályázati kiírás_továbbtan közép

19-20 II Pályázati űrlap_felsőoktatás

19-20 II Pályázati űrlap_továbbtan közép

2019-2020. II. f.év tájékoztató