2019-2020

T.Hallgatók!

Örömmel értesítjük Önöket a Következőkről!

 

2019-2020 tanévre pályázható a Tiszaroffi ösztöndíj pályázat felsőoktatásban , PhD- tanredben tanulóknak ill középiskolában 11-12. osztályban tanulók részére

A 2019/2020 tanévre elkészült az új 2019/2020 I. félévre szóló Tiszaroffi ösztöndíj pályázat mind a felsőoktatásban mind a középiskolás képzésben (utolsó és utolsó előtt évfolyamosok részére) részt vevők részére.

A középiskolásoktól a Doktori képzésben résztvevőkig mindenki számára nyitott a program. Mindkét pályázati formát és feltételeket küldjük Önöknek és kérem osszák meg. Ezáltal is minél több érdeklődőhöz elkerülhessen ez az információ!!!!! Ezen anyagok a www.merkating.hu weboldalunkon es a merkating facebook oldalán is megtalálhatóak. Kérem siessenek az anyagok ill. a jelentkezések leadásával.  Elvileg mindenkinek meg kell lennie mindennek. Kérek mindenki töltse ki és küldje be egyben a GDPR adatvédelmi tájékoztatót is aláírva a jelentkezéssel egy időben. Az anyagnak eredetiben kell legkésőbb 2019.10.08-ig postai vagy személyes hozzánk megérkeznie.

Amennyiben e-mailben is küldik kérem akkor email tárgy részébe be kell írni a pályázó nevét és azt, hogy középiskolás vagy felsőoktatás valamint hányadik félévben tanul.

A jelentkezés beadásának határideje 2019.10.08-a. Ezután beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.

Egyben kérek minden volt ösztöndíjasunkat , hogy szíveskedjen  részünkre megküldeni azt az információt emailben – a pályázattól külön is kérem ezt – , hogy ki az aki már középiskolásként is részesült ösztöndíjban  és egyben már valamilyen továbbtanulási formában a felsőoktatásba bejutott. Valamit ott hányadik félévben tanul. Fontos hogy ezt közöljék minél hamarabb mert az elbírálásnál fontos lesz.

Üdvözlettel

Dr. Szakács Attila

Merkating Nonprofit Kft

ügyvezető

E-mail:fogyasztovedel.merkating@gmail.com

Dokumentumok:

e Pályázati kiírás_felsőoktatás_2019-2010 I félév

e Pályázati űrlap_felsőoktatás_2019-2020 I félév

ek Adatvédelmi tájékoztató GDPR – Merkating

k Pályázati kiírás_továbbtanulási_2019-2020 I félév

k Pályázati űrlap_továbbtan_ középisk_2019-2020 I félév